ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Η καθηγήτρια Κατερίνα Φωτιάδου περιγράφει τις στιγμές όταν περικυκλώθηκε από λαθραίους μετανάστες στον Έβρο

Βίντεο: Η καθηγήτρια Κατερίνα Φωτιάδου περιγράφει τις στιγμές όταν περικυκλώθηκε από λαθραίους μετανάστες στον Έβρο

Η καθηγήτρια και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στον Έβρο, η Κατερίνα Φωτιάδου μίλησε σήμερα στο κανάλι ΟΡΕΝ και την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, για τον τρόμο που ένοιωσε απ’ το μπλόκο των λαθρομεταναστών μεταξύ των χωριών Πρωτοκλήσι-Μαυροκκλήσι στην περιοχή του Σουφλίου.

Το θέμα με το «μπλόκο» των λαθρομεταναστών, που ανέδειξε το Evros-news.gr με το δημοσίευμα του και η περιπέτεια που έζησε η κ.Φωτιάδου πηγαίνοντας με το αυτοκίνητό της στο σχολείο που διδάσκει στο χωριό Μεταξάδες Διδυμοτείχου, έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες πολλά αθηναϊκά ΜΜΕ, που “ανακαλύπτουν” πλέον και το τεράστιο πρόβλημα το οποίο υπάρχει στον Έβρο με όλες αυτές τις ορδές λαθρομεταναστών, κυρίως νεαρής ηλικίας και από χώρες όπως η Αλγερία, το Μαρόκο, το Αφγανιστάν.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Open:

«Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου είναι δυστυχώς συνηθισμένη.

Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους.

Μια πολυάριθμη ομάδα παράνομων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί».

Ερωτηθείσα για το αν της είπαν ή της ζήτησαν κάτι, απάντησε:

«Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους;

Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα. Ευτυχώς έχω συνηθίσει να οδηγώ σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασα ακαριαία. Οι παράτυποι μετανάστες κρύβονται στις φυλλωσιές των δέντρων και, όταν βλέπουν κάποιον, πράττουν ανάλογα. Η αστυνομία κάνει μπλόκα, πολλά, αλλά είναι πολύ μεγάλος ο νομός μας με ιδιαίτερη μορφολογία».

Πηγή: Evros-News.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.