ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άνδρας επιτέθηκε σε 17χρονη στη Δ.Αττική – Προσπάθησε να τη βιaσει: «Σκοπός του ήταν να μου κατεβάσει την φόρμα»

Άνδρας επιτέθηκε σε 17χρονη στη Δ.Αττική – Προσπάθησε να τη βιaσει: «Σκοπός του ήταν να μου κατεβάσει την φόρμα»

Συγκλονίζει η περιγραφή της 17χρονης από την Δυτική Αττική, η οποία περιέγραψε πως επιχείρησε να την βιάσει ένας άνδρας την ώρα που πήγαινε στη σχολή χορού της.

Το περιστατικό συνέβη πίσω από αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, σωτήρια ήταν η επέμβαση μίας παρέας εφήβων που περνούσε τυχαία από το σημείο την κρίσιμη στιγμή.

Η 17χρονη τρομοκρατημένη βρήκε καταφύγιο στη σχολή της, που ήταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκαν η μητέρα της και η αστυνομία.

Η μαθήτρια περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τον εφιάλτη που έζησε.

«Με άρπαξε και προσπάθησε να με βιaσει»
«Μου πιάνει το χέρι ένας άγνωστος άνθρωπος, με τραβάει και μετά αρχίζει να με χαϊδεύει, γενικά να κάνει διάφορες κινήσεις. Με κρατούσε με το ένα του χέρι κυκλικά πάνω από το στήθος μου, για να μη φύγω. Έκανα προσπάθειες να ξεφύγω, αλλά ήταν αδύνατο. Σκοπός του ήταν να μου κατεβάσει την φόρμα», δήλωσε η 17χρονη κοπέλα.

Όπως είπε, ο δράστης μιλούσε ελληνικά, «αλλά με μια ιδιαίτερη προφορά. Είχα παγώσει, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά μετά φώναξα, η αλήθεια είναι δύο, τρεις φορές, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατή η φωνή μου, ώστε να ακουστεί. Πανικοβλήθηκα πολύ εκείνη την ώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι δήλωσε η μητέρα της
Σοκαρισμένη είναι και η μητέρα της 17χρονης, η οποία δήλωσε στο Star: «Βρήκα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση στη σχολή χορού που πηγαίνει. Μετά πήγαμε στο τμήμα της περιοχής για να κάνω την καταγγελία. Την επόμενη ημέρα το πρωί έλαβα ένα τηλέφωνο από τη ΓΑΔΑ, ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Κάναμε αναγνώριση. Το παιδί αναγνώρισε έναν από όλους όσους είδε. Το μόνο που μου είπαν, που μπόρεσαν να μου πουν, είναι ότι είναι Έλληνας Μουσουλμάνος ο κύριος. Βρήκαν σε χρόνο ρεκόρ υλικό από κάμερες. Πλέον δεν την αφήνουμε να πηγαίνει πουθενά μόνη της, όπως την αφήναμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.