Εγκλημα στις Μοίρες: Δεν θυμάται τίποτα ο δράστης του φονικού – «Είχα πιει»

Εγκλημα στις Μοίρες: Δεν θυμάται τίποτα ο δράστης του φονικού – «Είχα πιει»

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα ο 51χρονος που το βράδυ της Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 79χρονο Κώστα Χατζάκη μέσα στο σπίτι του ενώ τραυμάτισε και την 65χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο γραφείο του εισαγγελέα ήδη βρίσκεται η σχηματισμένη σε βάρος του δράστη δικογραφία και κατηγορείται για ανθρωποκτονίας σε βάρος του 79χρονου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 65χρονης αλλά και τριών ανήλικων ατόμων.

Ο 51χρονος ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένος με την εν διαστάσει σύζυγό του και έχουν αποκτήσει μαζί και παιδιά.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού που του είχε δημιουργήσει και διάφορα προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα η εν διαστάσει σύζυγός του να μην αντέξει άλλο αυτή τη ζωή και να πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος την ημέρα του φονικού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ σύμφωνα με τους συνηγόρους του όταν συνελήφθη ήταν ακόμα μεθυσμένος και δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Δε θυμάμαι τι έκανα»

Εννέα κάλυκες συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της τραγωδίας. Τα ξημερώματα που αρχές τον συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ισχυρίστηκε όταν τους είδε, ότι δε θυμόταν τι είχε κάνει και τους ρώτησε για ποιον λόγο τον συλλαμβάνουν. Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς.

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγνώμη για το κακό που έκανα», είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.