Φθιώτιδα: 48χρονος σκότωσε τη γυναίκα του έπειτα από καβγά και μετά αυτοκτόνησε

Φθιώτιδα: 48χρονος σκότωσε τη γυναίκα του έπειτα από καβγά και μετά αυτοκτόνησε

Tραγωδία στη Μακρακώμη Φθιώτιδας με ένα ζευγάρι να εντοπίζεται νεκρό στο σπίτι του στην είσοδο της κωμόπολης.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι μετά από κλήση γείτονα που ανησύχησε επειδή δεν είχε δει το ζευγάρι, βρήκαν τον άνδρα και την γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι πληροφορίες από το lamiareport.gr αναφέρουν ότι η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος είχε πέσει νεκρός από βολή του ίδιου όπλου.

Από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία και πυροβόλησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές και φανερά τουλάχιστον δεν είχε προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας βρίσκονται και άνδρες της Σήμανσης για συλλογή στοιχείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.