ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χίος: Υποδέχθηκε με την καραμπίνα «ανήλικους» παράνομους μετανάστες που είχαν εισβάλλει στο κτήμα του – Τον συνέλαβαν

Χίος: Υποδέχθηκε με την καραμπίνα «ανήλικους» παράνομους μετανάστες που είχαν εισβάλλει στο κτήμα του – Τον συνέλαβαν

Στην Ασφάλεια Χίου κρατείται από τις 5 το απόγευμα 48χρονος κάτοικος Χαλκειούς, που φέρεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ότι πυροβόλησε με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας 2 «ανήλικα παιδιά» ετών… 16 (έτσι τουλάχιστον δηλώνουν) που “έτυχε” να βρεθούν … μέσα στο θερμοκήπιό του, έχοντας μπει στο κτήμα του, με το “έτσι θέλω” φυσικά.

Τα δύο «ανήλικα», ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια, τα οποία τα βρήκαν στην πλάτη και στα πόδια ενώ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατά πληροφορίες οι οποίες δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθούν ο φερόμενος ως δράστης, έχει πυροβολήσει ξανά με την καραμπίνα του πριν δύο χρόνια, στον αέρα χωρίς όμως ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, αφού δεν σημάδευε κανένα.

Χωρίς ανάπαυλα οι εισβολές αλλοδαπών

Στο μεταξύ σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ το Μάρτιο, με τα πολυδιαφημισμένα αυστηρά μέτρα ασφάλειας και αδυναμίας υποβολής ασύλου εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης που θα αποθάρρυναν -υποτίθεται- τους αλλοδαπούς κατάφεραν να εισβάλλουν δια θαλάσσης 2.485 άτομα στα νησιά του Αιγαίου!

Νέες εισβολές σε Σάμο και Λέσβο

Στην παραλία της Μουρτιάς έφτασαν το πρωί της Τετάρτης, 25 περίπου παράνομοι μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε πλαστική λέμβο προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Την ίδια ώρα στη Λέσβο έφτασαν και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα σ υνολικά 39 αλλοδαποί αφγανικής και αφρικανικής καταγωγής, σε παραθαλάσσια περιοχή της Κλειούς στη βόρεια Λέσβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.