Μπάρμπεκιου διαμαρτυρίας κατά της μονιμοποίησης των αλλοδαπών στα Διαβατά (φώτο-βίντεο)

Μπάρμπεκιου διαμαρτυρίας κατά της μονιμοποίησης των αλλοδαπών στα Διαβατά (φώτο-βίντεο)

Το μπάρμπεκιου-διαμαρτυρία των «Ενωμένων Μακεδόνων» ήδη έχει ξεκινήσει στα Διαβατά μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα με συμμετέχοντες εκατοντάδες πολίτες της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται και αντισυγκέντρωση ακροαριστερών και ΜΚΟ μπροστά από τη δομή φιλοξενίας.

Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία εκφράζει ένα κύμα αγανάκτησης που επικρατεί σε όλη τη χώρα λόγω της μονιμοποίησης των παράνομων μεταναστών.

Ξεκίνησαν πριν από λίγο οι προετοιμασίες για το «μπάρμπεκιου πάρτι – διαμαρτυρία κατά των αλλοδαπών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ήδη τα πρώτα σουβλάκια έχουν μπει στα κάρβουνα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Σημειώνεται πως το κάλεσμα για το μπάρμπεκιου πάρτι είναι για τις 12:00.

Όπως είπε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των “Ενωμένων Μακεδονων” και διοργανωτής του, Δημήτρης Ζιαμπάζης, θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα, από το κέντρο του προβλήματος, πως πρέπει να ακουστούν οι τοπικές περιοχές και πως πρέπει να τελειώσει η «μπιζνα του λαθρομεταναστευτικου».

«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στα Διαβατά, που είναι το κέντρο του προβλήματος, για να στείλουμε ένα ειρηνικό και εμβληματικό μήνυμα, ότι πρέπει επιτέλους να ακουστούν οι τοπικές περιοχές. Τέλος στην μπιζνα του λαθρομεταναστευτικού, αν είναι όντως ανθρωπιστές όλοι αυτοί οι κύριοι, οι ΜΚΟ, να βοηθήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους να ευημερήσουν και να σηκώσουν τα πόδια τους στον ίδιο τους τον τόπο.

Η Ελλάδα δεν σηκώνει άλλο αυτό το βάρος, πρέπει να σταματήσει αυτός ο επιλεκτικός και υποκριτικός ανθρωπισμός και σήμερα εδώ είπαμε να πούμε τέλος στον ρατσισμό των Ελλήνων και όλων των ελεύθερων ανθρώπων, όπως του φίλου μας από εδώ δίπλα» είπε απευθυνόμενος στον Γραμματέα Συρων Ελλάδος που βρίσκεται στη διαμαρτυρία.

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, Χρήστου Γιαννούλη, εξαπέλυσε από τα Διαβατά ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.

Ο κ. Μπάκρι έδωσε το παρών στο μπάρμπεκιου των «Ενωμένων Μακεδόνων» δηλώνοντας ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS».

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιει αλκοόλ όπου θέλει. «Ο κ. Γιαννούλης δεν στεναχωρήθηκε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται εδώ και πέντε χρόνια στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου;» διερωτήθηκε ο Ανουάρ Μπάκρι.

Στο κάλεσμα τους οι Ενωμένοι Μακεδόνες αναφέρουν:

«Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης.

Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ!

Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ!

Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τΙς ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!

Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται!

Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης…απαντάμε με … άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

Γιατί στην τελική…η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=o0vy3dhXPck&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.