ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

32 ΤΑΞΠΝ: Μέχρι το τέλος Ιουνίου η μετεγκατάστασή της στον Αυλώνα (βίντεο)

32 ΤΑΞΠΝ: Μέχρι το τέλος Ιουνίου η μετεγκατάστασή της στον Αυλώνα (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος Ιουνίου, η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών θα ΄χει μεταφερθεί στον Αυλώνα κι ένα τάγμα θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΠΝ στον Κανελλόπουλο.

Δίπλα δηλαδή στο Ναύσταθμο και στα αρματαγωγά. Η απόφαση για την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών έχει ληφθεί εδώ και ένα χρόνο και εντάσσεται στο σχέδιο αναδιοργάνωσης του ΣΞ.

Η προηγούμενη ηγεσία του ΓΕΣ δεν φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη απ΄ αυτή την απόφαση και η καθυστέρηση στην υλοποίηση της απόφασης ήταν μία από τις αιτίες δυσαρέσκειας που υπήρχε στο ΓΕΕΘΑ. Η αλλαγή ηγεσίας φαίνεται ότι άλλαξε και την ταχύτητα εκτέλεσης της αυτονόητης απόφασης.

Ο νέος Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες. Ενδεικτικό της αλλαγής στάσης είναι το γεγονός ότι οι πεζοναύτες θα μεταφερθούν στον Κανελλοπουλο μόλις ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις διαμονής τους και τα υπόλοιπα έργα θα γίνουν στη συνέχεια.

Η απόφαση μπορεί να προκαλεί αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά επιχειρησιακά ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει.

ΠΗΓΗ: Τhenewspaper

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.