Το Shotokan Karate τώρα και στην Αργυρούπολη

Το Shotokan Karate τώρα και στην Αργυρούπολη

Η πιο διαδεδομένη μορφή στο Karate-Dō, το Shotokan Karate στην παραδοσιακή του μορφή βρήκε το «σπίτι» του στην Αργυρούπολη.

Σε ένα προσεγμένο και υπερσύγχρονο χώρο στο Dojo HIKARIKWAI, ξεκινάνε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου τα μαθήματα της μοναδικής τεχνικής του Shotokan η οποία μπορεί να εφαρμοστεί είτε σαν επιθετική είτε σαν αμυντική.

Την εκπαίδευση έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου μόνο τυχαίος στο χώρο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Έχει 3 Dan, είναι πτυχιούχος προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, της Γενικής Γραμματείας Γενιάς και Αθλητισμού και της Γυμναστικής Ακαδημίας. Είναι μέλος της οργάνωσης Shotοkan Karate Aliance (SKAI) International και μαθητής του Γεωργίου Μουσδή (5 Dan) ο οποίος είναι εκπρόσωπος της SKAI στην Ελλάδα.

Στο ίδιο χώρο θα εκπαιδεύεται το προσωπικό της Pentagon Group σε θέματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας καθώς και σε διαχείριση κρίσεων.

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά το πρωί 10:00 με 11:00 και απογευματινά Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 20:00 με 21:00.

Dojo HIKARIKWAI, Κολοκοτρώνη 117, Αργυρούπολη, πληροφορίες στο 6974 825526

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.