ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τόκιο 2020: «Δεν υπάρχει σκέψη για αναβολή ή ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων εξαιτίας του κορωνοϊού»

Τόκιο 2020: «Δεν υπάρχει σκέψη για αναβολή ή ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων εξαιτίας του κορωνοϊού»

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρόεδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Γιοσίρο Μόρι, δεν υπάρχει η σκέψη ακύρωσης ή αναβολής των Αγώνων εξαιτίας του κορωνοϊού.

Το μήνυμα που βγήκε από τη διήμερη συνάντηση των ανθρώπων της ΔΟΕ με αυτούς της Οργανωτικής Επιτροπής του «Τόκιο 2020» είναι πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν κανονικά, παρά την έξαρση του κορωνοϊού.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και πάλι πως δεν σκεφτόμαστε ούτε την ακύρωση, ούτε την αναβολή των Αγώνων. Θέλω να το ξεκαθαρίσω», τόνισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιοσίρο Μόρι, στους αξιωματούχους της ΔΟΕ την Πέμπτη.

Η δήλωση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα προηγούμενης δήλωσης του Μόρι που είχε πει ότι «ήταν σοβαρά ανήσυχος ότι το ξέσπασμα του ιού θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στους Αγώνες».

Αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία υπάρχουν 250 διαπιστωμένα περιστατικά του κορωνοϊού, ενώ οι Αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, διάφορα αθλητικά events έχουν αναβληθεί στην Κίνα, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το Γκραν Πρι της Formula 1 στη Σανγκάη αλλά και μια διεθνής διοργάνωση γκολφ Γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.