ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μια απίστευτη περιγραφή στο Ασπρόπυργος-Καλαμάτα 5-0: Οταν ο εκφωνητής έχει πιο ενδιαφέρον από τον αγώνα!

Μια απίστευτη περιγραφή στο Ασπρόπυργος-Καλαμάτα 5-0: Οταν ο εκφωνητής έχει πιο ενδιαφέρον από τον αγώνα!

Ο τύπος δεν υπάρχει στην εκφώνηση αγώνων. Είναι αυτό που λέμε: «Μία κλάσης μόνος του»!

Ο σπορτκάστερ Σωτήρης Γεωργούτζος, φανατικός οπαδός της Καλαμάτας ή αλλιώς «Μαύρης Θύελλας» είχε την πικρή εμπειρία να δει την ομάδα του να συντρίβεται με 5-0 από τον Ασπρόπυργο στο ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Και ήταν ο αγώνας που θα έκρινε το εισιτήριο για την άνοδο στη Football League!

Πριν από τη σέντρα η Καλαμάτα προπορευόταν στη βαθμολογία (με 59 έναντι 57 βαθμών) του Ασπροπύργου αλλά μετά τη βαριά ήττα που υπέστη, βρέθηκε στη δεύτερη θέση και πλέον κινδυνεύει να παραμείνει στη Γ’ Εθνική.

Το τι άκουσε από τον Σωτήρης Γεωργούντζο ο προπονητής της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος, ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Δείτε το:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.