ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέταξαν μπουκάλι σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Πέταξαν μπουκάλι σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Χάρη Κοπιτσή έβαλαν «στο μάτι» οπαδοί μετά το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν εκείνη την ώρα σε εκπομπή του Cosmote TV προκειμένου να σχολιάσει τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που κατέληξε με τον δικέφαλο του βορρά να σηκώνει το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, μετά το φινάλε του αγώνα ορισμένοι από τους λιγοστούς θεατές του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, που μάλιστα είχαν μπει με προσκλήσεις στο γήπεδο, πέταξαν μπουκάλια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ενα από αυτά τον βρήκε στην κοιλιά, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.