ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιβεβαίωση από Β.Mαρινάκη: «Θα βοηθήσει ο Βαλμπουενά, έχουμε πάρει πολλούς παίκτες»

Επιβεβαίωση από Β.Mαρινάκη: «Θα βοηθήσει ο Βαλμπουενά, έχουμε πάρει πολλούς παίκτες»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ Ματιέ Βαλμπουενά έχει ολοκληρωθεί, καθώς σε σχετική ερώτηση για τον παίκτη που αρχίζει από «βήτα», τόνισε: «Θα το δείτε όταν τον ανακοινώσουμε, μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα» και πρόσθεσε «Eχουμε πάρει πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό». Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός. Να επιστρέψει στους τίτλους και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη».

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη το πρωί ο Βαλμπουενά θα βρίσκεται στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά για να υπογράψει το συμβόλαιό του, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές επιτυχίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βαλμπουενά είναι 44 φορές διεθνής με τους “τρικολόρ”, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τη Λιμπούρν Σαιν-Σεράν και το 2006 μετακόμισε στη Μασσαλία, όπου έμεινε ως το 2014. Εν συνεχεία, έπαιξε μέχρι το 2017 στη Ντινάμο Μόσχας, προτού πάει στη γειτονική Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.