ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα του NBA! (φώτο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα του NBA! (φώτο)

Σαρώνει τις διακρίσεις ο Greek Freak, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς εξαργυρώνει την εκπληκτική σεζόν που κάνει σαρώνοντας τις ατομικές διακρίσεις καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του NBA για την σεζόν 2018-2019!


Ο Αντετοκούνμπο είναι και με τη βούλα πλέον στην ελίτ του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ, αλλά ακόμη κι αυτό το παράσημο το πέτυχε με μοναδικό τρόπο.

Ο Γιάννης, ο οποίος για πρώτη φορά κερδίζει μια τέτοια διάκριση, βρέθηκε παμψηφεί στην κορυφαία πεντάδα έχοντας 100 ψήφους όσους και ο Τζέιμς Χάρντεν με τον οποίο διεκδικεί και τον τίτλο του MVP.

Από κει και πέρα την πεντάδα συμπληρώνουν οι Κάρι (91 ψήφοι), Τζόρτζ (71 ψήφοι) και Γιόκιτς (59 ψήφοι), ενώ πιο κάτω έμειναν οι Εμπίντ Ίρβινγκ, Λίλαρντ, Λέοναρντ, Ντουράντ που αποτελούν τη δεύτερη πεντάδα και τέλος στην τρίτη καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Γουόκερ, Γουέστμπρουκ, Τζέιμς, Γκρίφιν, Γκομπέρ.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χθες ο Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία αμυντική πεντάδα για την τρέχουσα σεζόν, όπου το Μιλγουόκι αγωνίζεται στους τελικούς της Ανατολής (είναι 2-2 νίκες με το Τορόντο έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.