Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες τους δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο (βίντεο)

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες τους δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο (βίντεο)

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το μαιευτήριο η Βασιλική Μιλλούση, η οποία πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Έχοντας, φυσικά, στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της, τον Λευτέρη Πετρούνια, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” που βρέθηκε εκεί.

«Όντως δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Μέχρι να το ζήσεις, μέχρι να σου δώσει το μωρό στην αγκαλιά… Σίγουρα έχουμε άγχος για τη συνέχεια, είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμάς… Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός, πολύ προετοιμασμένος για να γίνει όλο αυτό. Εντάξει, βήμα βήμα θα τα καταφέρουμε κι εμείς. Είναι η πιο ευχάριστη πρόκληση», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

«Είμαστε πολλές μέρες εδώ και χαιρόμαστε που βγαίνουμε. Όλα πήγαν τέλεια. Τα πρώτα συναισθήματα η μητέρα θα τα πει. Βοήθεια υπάρχει από τις γιαγιάδες, αλλά η Βασιλική είναι ούτως ή άλλως πολύ δυνατός άνθρωπος και θα στηρίξουμε αυτή την κατάσταση και όλο αυτό που έρχεται από εδώ και πέρα. Μας αρέσουν οι νέες προκλήσεις.

Και πάνω απ’ όλα χαιρόμαστε που βγαίνουμε από εδώ υγιείς με μια κούκλα στα χέρια μας και φυσικά μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας και τη μαία μας, όπου έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάνε όλα τέλεια. Όλα πήγαν τέλεια. Ήταν με καισαρική τομή, οπότε δεν επιτρέπεται να είσαι μέσα στον τοκετό», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.