ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Βούτσης για την προσαγωγή του γιου του: «Δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια στην Κουμουνδούρου»

Ν.Βούτσης για την προσαγωγή του γιου του: «Δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια στην Κουμουνδούρου»

Ο Νίκος Βούτσης σχολίασε την προσαγωγή του γιου του, ατόμου με μεγάλο φάκελο στην Ασφάλεια (το 2007 συνελήφθη για ληστεία τράπεζας προκειμένου να χρηματοδοτήσει τρομοκρατικές οργανώσεις και ένας από αυτούς που υποδέχθηκαν τον τρομοκράτη Δ.Κουφοντίνα στην πρώτη του άδεια από τις φυλακές) μετά τα επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν στην Κουμουνδούρου.

«Διασκέδαζε σε χώρο και χρόνο που δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος», επισήμαναν συγκεκριμένα από το γραφείο Τύπου του προέδρου της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του κ. Βούτση, Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής, ήταν ανάμεσα στους επτά που προσήχθησαν έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Λίγο αργότερα και οι επτά αφέθησαν ελεύθεροι, γιατί δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.

Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Κουκουλοφόροι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην Κουμουνδούρου και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να προκληθούν ζημιές στην κλούβα των ΜΑΤ, τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μηχανή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.