ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δημοσκόπηση: Το 55% των Ελλήνων θεωρεί πολύ πιθανό ένα «θερμό» επεισόδιο Ελλάδας-Τουρκίας

Δημοσκόπηση: Το 55% των Ελλήνων θεωρεί πολύ πιθανό ένα «θερμό» επεισόδιο Ελλάδας-Τουρκίας

Νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του STAR από την ΜRB δίνει τη διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στο 13%.

Στην ίδια δημοσκόπηση στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης του Αλέξη Τσίπρα με διαφορά 19,7% (44,2% έναντι 24,5%).

Με το ίδιο ακριβώς ποσοστό προηγείται ο κ. Μητσοτάκης του κ. Τσίπρα και στις ευνοϊκές γνώμες (44,2% για τον νυν πρωθυπουργού έναντι 30,5% του προκατόχου του).

Στη δημοσκόπηση της MRB για το Star επίσης το 54,9% θεωρεί «πολύ» ή «αρκετά» πιθανό ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, ενώ το 42, 6% θεωρεί πιο ενδεδειγμένη λύση την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τις ελληνοτουρκικές διαφορές έναντι 28,8% που προτιμά τον απευθείας διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, ενώ το 21,3% απαντά «καμιά από τις παραπάνω λύσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.