ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Πλεύρης για υπόθεση Novartis: «Υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα και θα εφαρμοστούν» (βίντεο)

Θ.Πλεύρης για υπόθεση Novartis: «Υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα και θα εφαρμοστούν» (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αναφέρθηκε στο θέμα της κατάθεσης του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» για την υπόθεση της Novartis.

«Όταν ένας αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον εξέτασε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, εμείς λέμε να τον εξετάσουμε γιατί προφανώς αυτός ο τρόπος είναι ο νόμιμος» τόνισε ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στο αίτημα του μάρτυρα εξεταστεί με ηλεκτρονικά μέσα προστασίας της ανωνυμίας του».

«Σκεφτείτε κάθε ένας που έρχεται στην Επιτροπή να βάζει τους όρους που ο ίδιος επιθυμεί. Η Αικατερίνη Κελέση έχει αρνηθεί να έρθει και τελείως, λέει πως ό,τι είχε να πει το είπε στον Εισαγγελέα, να ικανοποιήσουμε και το δικό της αίτημα; Υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα, οι νόμοι να εφαρμοστούν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν χθες γνωστά, ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» επικοινώνησε με το τμήμα προστασίας μαρτύρων της Ασφάλειας Αττικής και δήλωσε διαθέσιμος να καταθέσει στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή αλλά μόνο υπό το καθεστώς της προστασίας στο οποίο έχει ενταχθεί και χωρίς να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας ενημέρωσε σήμερα την ειδική επιτροπή ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης” εξέφρασε τη βούλησή του να εξεταστεί με ηλεκτρονικά μέσα προστασίας της ανωνυμίας του» ανέφερε μέλος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης. «Δεν διαπραγματευόμαστε με τους μάρτυρες πως θα τους εξετάσουμε» σχολίασε βουλευτής της πλειοψηφίας στην επιτροπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.