ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αντιστράτηγος Α.Βίγλας: «Άντρο εγκληματικότητας η Άνω Γλυφάδα – Ο Δήμος τι κάνει;»

Αντιστράτηγος Α.Βίγλας: «Άντρο εγκληματικότητας η Άνω Γλυφάδα – Ο Δήμος τι κάνει;»

Ο αντιστράτηγος ε.α. Αναστάσιος Βίγλας, πρώην διοικητής της διακλαδικής Δύναμης «Δ» του ΓΕΕΘΑ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά», αναφερόμενος στο μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων μετά την Ανάσταση στις ενορίες της Γλυφάδας και το αυξανόμενο κύμα εγκληματικότητας στην πόλη, προέβη στην εξής δήλωση:

«Καμία εκμετάλλευση πληροφοριών δεν έγινε. Είναι τραγικό ο πολίτης της Γλυφάδας να μη μπορεί να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα ελεύθερα και μάλιστα στη γειτονιά του.

Όλο και πιο συχνά οι συμπολίτες μας ρωτάνε πού θα οδηγήσει αυτή η αύξηση της εγκληματικότητας.

Απαιτείται τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και μάλιστα άμεσα και οι ευθύνες του Δήμου για το συμβάν είναι τεράστιες αφού συνέβη σε μία περιοχή όπου έκλεισε το αστυνομικό τμήμα και δεν έγινε τίποτα από τον Δήμο για να αποτραπεί αυτό το κλείσιμο.

Από τότε η εγκληματικότητα έχει μπει στην καθημερινότητα της Ανω Γλυφάδας.

Ο Δήμος αδιαφορεί επιδεικτικά για το ζήτημα της ασφάλειας της πόλης μας.

Έφτασε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να παρέμβουμε δυναμικά και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία των φιλήσυχων πολιτών της πόλης μας.

Λύσεις υπάρχουν, θέληση υπάρχει;».

Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνες για τα χθεσινά μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Γλυφάδα.

Στόχος των ερευνών είναι να αποκαλυφθεί το πώς συγκεντρώθηκαν τόσο μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών αλλά και πως δεν έγινε αυτό αντιληπτό αφού σίγουρα η προετοιμασία ξεκίνησε αρκετές ημέρες πριν.

Υπάρχουν φόβοι στην ΕΛΑΣ ότι έχουν ενοποιηθεί ακροαριστερές/αναρχικές ομάδες του Ελληνικού (περιοχή με μεγάλη «παράδοση» σε στέκια και πολιτική τρομοκρατία) με νεόκοπα «φυντάνια» του είδους, στην Ανω Γλυφάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=IBYQyTVT2RU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.