ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μπακογιάννης: «Αφού δε μπορώ να ψήσω στο Καρπενήσι θα κάνω Πάσχα στο μπαλκόνι μου» (βίντεο)

Κ.Μπακογιάννης: «Αφού δε μπορώ να ψήσω στο Καρπενήσι θα κάνω Πάσχα στο μπαλκόνι μου» (βίντεο)

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σχολιάζοντας τα μέτρα και τις δράσεις του δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού. δήλωσε πως «ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, όλοι οφείλουμε να καταθέσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, στοίχημά μας στην Αθήνα να μην μείνει κανένας μόνος».

Όπως είπε ο κ. Μπακογιάννης, για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus», οι διαφορές του είναι δύο: πρώτον οι παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς πλέον το πρόγραμμα είναι πολυδύναμο, και δεύτερον η διεύρυνσή του, καθώς έχει επεκταθεί σε περισσότερους ωφελούμενους.

Για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ο κ. Μπακογιάννης είπε πως ο δήμος θα κάνει 16.000 διανομές μέσα σε μία εβδομάδα ενώ για το συσσίτιο του δήμου, που δεν μπορούσε να συνεχιστεί όπως γινόταν, δίνεται πλέον λίστα ωφελουμένων μέσω ΚΥΑΔΑ και ο δήμος Αθηναίων μοιράζει κούτες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μίας εβδομάδας.

Ο κ. Μπακογιάννης προανήγγειλε τις επόμενες ημέρες τη λειτουργία νέας δομής για τους άστεγους, που θα συνδυάζει κέντρο ημέρας, υπνωτήριο και ξενώνα, ενώ για τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού είπε πως η συντριπτική πλειοψηφία των Αθηναίων σέβεται τα μέτρα και κατανοεί την αναγκαιότητα, βεβαίως υπάρχουν εξαιρέσεις και όσο περνά ο χρόνος είναι και πιο δύσκολο στη διαχείρισή του.

«Ως κοινωνία δείχνουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, μακάρι να το διατηρήσουμε αυτό, ο κίνδυνος ελλοχεύει και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς τέλος πού θα κάνει Πάσχα, ο κ. Μπακογιάννης είπε πως θα κάνει στο μπαλκόνι του. «Τι να κάνω, αφού δεν μπορώ να ψήσω στο Καρπενήσι θα ψήσω στο μπαλκόνι μου» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.