ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανταρσία της Τ.Ο. της Γλυφάδας κατά της… ΝΔ! – Ποιος ετοιμάζεται ως αντικαταστάτης του Γ.Παπανικολάου

Ανταρσία της Τ.Ο. της Γλυφάδας κατά της… ΝΔ! – Ποιος ετοιμάζεται ως αντικαταστάτης του Γ.Παπανικολάου

Ανταρσία ξέσπασε στην Γλυφάδα κατά της κεντρικής διοίκησης Νέας Δημοκρατίας από ορισμένα στελέχη του κόμματος που απαρτίζουν τη νέα δημοτική τοπική επιτροπή, η οποία προέκυψε μετά την διάσπαση της προηγούμενης που συγκρούστηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και παραιτήθηκε καταγγέλλοντάς τον για σκάνδαλα.

Συγκεκριμένα λίγο μετά την ανακοίνωση της κεντρικής διοίκησης του κόμματος που «φωτογράφιζε» τις εκλογές στην Γλυφάδα, ότι το κόμμα δεν θα στηρίξει τον νυν δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τα κομματικά στελέχη θα πρέπει να αποφεύγουν να εκφράζουν την στήριξή τους σε κάποιον συνδυασμό γιατί υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι προερχόμενοι από τη ΝΔ που κατεβαίνουν με διάφορους συνδυασμούς, η νέα δημοτική επιτροπή… έβγαλε ψήφισμα υπέρ Παπανικολάου!

Τελείως τυχαία, μάλλον, οι περισσότεροι σχετίζονται με τον δήμο ή είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Παπανικολάου. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Παναγιώτης Σκαλτσάς, Δουδέσης Πέτρος, Νικάκης Βασίλειος – Μπαλτούνα Δήμητρα – Λάμπρου Κωνσταντίνου, Βεμβετσός Βασίλειος – Γιακουμάκης Σταύρος, Πιερρακάκου Ειρήνη, Τσιώλης Νικόλαος, Προκόβα Δανάη, Αναγνώστου Γιάννης.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, ως νόμιμος εκπρόσωπος (σ.σ.: !!!)της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζει τον Δήμαρχο μας Γιώργο Παπανικολάου στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Κάθε άλλη δήλωση είναι ψευδής, συκοφαντική και υποκρύπτει δόλο»!

Δηλαδή ουσιαστικά επιτέθηκαν στην κεντρική διοίκηση του κόμματος κατηγορώντας την για «ψευδολογία», «συκοφαντία» και «δόλο»!

Και λίγο πριν, είχαν λάβει επίσημο έγγραφο από την κεντρική διοίκηση στο οποίο του ζητούσε να απόσχουν από οποιαδήποτε υποστήριξη υποψήφιου δημάρχου στην περιοχή!

Η έγγραφη ενημέρωση της ΝΔ προς την Τοπική Οργάνωση έλεγε συγκεκριμένα: “Δεδομένου ότι στις Δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε οτι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους Δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά το χώρο της Ν.Δ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα.”

Στη Νέα Δημοκρατία «βράζουν» κατά του απερχόμενου Γ.Παπανικολάου, καθώς εκτός από το έχει «αγκαλιάσει» τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, έχει διασπάσει την παράταξη στην Γλυφάδα και το κυριότερο οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες καταγγέλλουν σοβαρότατα οικονομικά σκάνδαλα στον δήμο.

Και έχουν έτοιμη την λύση σε περίπτωση έκπτωσης του δημάρχου από το αξίωμά του: Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, δημοτικός σύμβουλος με ισχυρή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, συμπαθής και έχων την στήριξη του μεγαλύτερου μέρους του ισχυρού στοιχείου των Μανιατών στην Γλυφάδα, θα είναι ο αντικαταστάτης του Γ.Παπανικολάου, αν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του τελευταίου για τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Γλυφάδα πολλοί θεωρούν ότι θα μπορούσε να ενώσει την διασπασμένη παράταξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.