ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισχυρή δυναμική αναπτύσσει ο Τάσος Γκουριώτης στον δήμο Γλυφάδας: Πλασάρεται στα τέσσερα φαβορί για τη δημαρχία

Ισχυρή δυναμική αναπτύσσει ο Τάσος Γκουριώτης στον δήμο Γλυφάδας: Πλασάρεται στα τέσσερα φαβορί για τη δημαρχία

Μόλις έξι ημέρες μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς για το δήμο Γλυφάδας, o υποψήφιος για τον δήμο Τάσος Γκουριώτης, εμφανίζεται στην πρώτη τετράδα των υποψήφιων δημάρχων.

Σύμφωνα με την εταιρία στοιχήματος, Stoiximan.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας βρίσκεται στην τέταρτη θέση στις επικείμενες εκλογές, πίσω από τους Γ.Παπανικολάου (νυν δήμαρχος), Μ.Φιλόπουλο (ΚΙΝΑΛ) και Τ.Ταστάνη (ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας πίσω του τρεις ισχυρούς συνδυασμούς στον δήμο, όπως αυτόν του πρώην αντιδημάρχου Σ.Θεοδοσόπουλου που υποστηρίζεται από ομάδα ισχυρών δημοτικών συμβούλων που αποσχίσθηκαν από την παράταξη Παπανικολάου, του υποψηφίου του ΚΚΕ Αλέξη Στεφανίδη, της υποψηφίου της ΛΑΕ Ειρήνης Παπαδημάτου κλπ.

Μέσα σε έξι ημέρες ο Αναστάσιος Γκουριώτης κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στα πρώτα τέσσερα φαβορί για τις εκλογές στο δήμο Γλυφάδας, παρ’ ότι δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν το πρόγραμμά του για την μετατροπή του δήμου Γλυφάδας σε ασφαλή πόλη-πρότυπο, ούτε καν τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές το 26% των ψήφων στην Γλυφάδα και ο υποψήφιός του παίζεται απλά 1:2 απέναντι στον Τάσο Γκουριώτη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά αυτή η επίδοση θα βελτιώνεται συνέχεια αφού ο επίσημος προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε μόλις εχθές και ο Τάσος Γκουριώτης είναι ο μοναδικός άφθαρτος από τους υποψήφιους δημάρχους της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.