ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη

Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη

Συνάντηση μέσα σε θερμό κλίμα και ανταλλαγή απόψεων για το πώς η Περιφέρεια Αττικής και η Γλυφάδα ειδικότερα, θα μεταμορφωθούν σε ασφαλές περιβάλλον για τους πολίτες, σε περιοχές ευνομίας και ποιοτικής διαβίωσης, είχαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», Γιώργος Πατούλης και ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά», Τάσος Γκουριώτης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας τόνισε ότι «Θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση σε επίπεδο Περιφέρειας όλων των όμορων πολιτικών δυνάμεων που βρίσκονται απέναντι από την αριστερή πολιτική ανυπαρξία που έπνιξε (πλημμύρες Μάνδρας) και έκαψε (εκατόμβη νεκρών στο Μάτι) την Αττική προκειμένου να υπάρξει ευρεία πλειοψηφία στο Συμβούλιο για να καταστεί δυνατή η αποτελεσματική διοίκηση της Περιφέρειας». Κάτι στο οποίο συμφώνησε απόλυτα ο Γ.Πατούλης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «Η Γλυφάδα Μπροστά» θα ανήκει στην παράταξη των νικητών των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε αμοιβαία συνεργασία την επομένη την εκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.