ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάκης Φιλόπουλος «Δυνατή Γλυφάδα»: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δήμαρχου

Μάκης Φιλόπουλος «Δυνατή Γλυφάδα»: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δήμαρχου

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Μάκης Φιλόπουλος.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8/5 στις 20:00 στην οδό Γούναρη 135.

Ο Μάκης Φιλόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα-Νέα Αρχή», είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και διακρίνεται για το ήθος του και την εντιμότητά του, έχει δε υπηρετήσει το Δήμο της πόλης πιστά για πολλά χρόνια.

Ο Μ.Φιλόπουλος ζει από παιδί στη Γλυφάδα, όπου τελείωσε το δημοτικό της Τερψιθέας και το Λύκειο της Γλυφάδας, φοιτητής, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής,

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Παντρεμένος με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Τζένη Αντωνοπούλου, πατέρας της Μαρίας και του Νίκου.

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, εκπρόσωπος του Δήμου στα Ελληνικά και Διεθνή Φόρα και συνέδρια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Χρηματοοικονομικά των Δήμων, στις διαδημοτικές επιχειρήσεις των Δήμων.

Υπεύθυνος για την προώθηση του Φυσικού Αερίου στα Βόρεια, Νότια και Νοτιοανατολικά προάστια. Δημιουργός όλου του θεσμικού πλαισίου του Δήμου Γλυφάδας, των Ν.Π.Δ.Δ. και των επιχειρήσεών του.

Συμμετοχή στους τομείς Υγείας και Πρόνοιας: πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ασκληπιείου Βούλας, πρώην Πρόεδρος του Α’ Θεραπευτηρίου Αθηνών, με μεγάλη δραστηριότητα στην προώθηση των θεμάτων των ΑΜΕΑ, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Συμμετοχή με αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και προάσπιση με συνέπεια, αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια των συμφερόντων των κατοίκων του Δήμου Γλυφάδας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.