ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο καθηγητής Νίκος Λουκέρης εντάχθηκε και αυτός στο συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του Τάσου Γκουριώτη

Ο καθηγητής Νίκος Λουκέρης εντάχθηκε και αυτός στο συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του Τάσου Γκουριώτη

Ένας εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος του ακαδημαϊκού χώρου εντάχτηκε και αυτός στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη.

Ο Δρ. Νίκος Λουκέρης γεννήθηκε στα Χανιά και έχει μεγαλώσει σε πολλά μέρη του κόσμου.

Διδάσκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στην Ακαδημία της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει διατελέσει Λέκτορας στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας και Κύπρου, ενώ έχει διδάξει και στις ΗΠΑ.

Ίδρυσε εταιρία Συμβούλων ενώ διατηρεί Τεχνική Εταιρία με αντικείμενο ανανεώσιμη ενέργεια, ηλεκτρο/μηχανολογικά έργα και μελέτες.

Έχει πλήθος ακαδημαϊκών δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια υψηλού κύρους, ενώ έχει οργανώσει και προεδρεύσει σε κορυφαία διεθνή συνέδρια οικονομικού και τεχνολογικού περιεχομένου.

Έχει βραβευτεί 1 φορά στις ΗΠΑ και 2 φορές στην Ελλάδα για την ακαδημαϊκή του έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντικείμενα της ακαδημαϊκής του δράσης είναι η Χρηματοοικονομική, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Ναυτιλία και το Επιχειρείν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.