ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μονογυιού υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων (ΝΔ): «Στις 7 Ιουλίου θα επιστρέψει το χαμόγελο στην χώρα»

Κ.Μονογυιού υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων (ΝΔ): «Στις 7 Ιουλίου θα επιστρέψει το χαμόγελο στην χώρα»

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για τους ετεροδημότες της υποψήφιας βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα καθώς πλήθως κόσμου έσπευσε για να ακούσει την ομιλία της.

Εκτός του μεγάλου αριθμού Κυκλαδιτών ψηφοφόρων από όλα τα νησιά, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Μυκόνου, Κω/νος Κουκάς, ο πρώην υπουργός και Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, η αναπληρώτρια Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, ο έπαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λάσκαρης, ο τέως υπουργός, Θεόδωρος Διαμανός, ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ, Λεωνίδας Ραπτάκης, η τηλεοπτική παρουσιάστρια, Μάγδα Τσέγκου κ.α..

«Ευχαριστώ όλους εσάς για την παρουσία σας . Είναι για μένα μεγάλη τιμή και συγκίνηση να είμαι σήμερα εδώ κοντά σας» τόνισε η Κατερίνα Μονογυιού στην κατάμεστη αίθουσα του roof garden της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Φρατζέσκα Κουνάκη, δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενώ εκτός από τους προαναφερόμενους, την κ. Μονογυιού προσφώνησαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεου, πατέρας Αγγελιδάκης Ιωάννης, ο καθηγητής ΕΜΠ Βασίλης Τυρογαλάς και ο καθηγητής – οικονομολόγος Λεωνίδας Δημητρούλιας.

Όλοι τόνισαν τη σοβαρότητα το ήθος και τη βούληση της κ. Μονογυιού που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πολιτών των Κυκλάδων, ενώ ξεχώρισαν οι τοποθετήσεις που έκαναν οι: Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Κουκάς Δήμαρχος Μυκόνου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημάρκος εξήγησε το λόγο που τη στηρίζουν οι πολίτες, αναφέροντας όσα του είπαν άνθρωποι σε νησί των Κυκλάδων όταν τους ρώτησε για την Κατερίνα Μονογυιού, Απάντησαν με απλότητα και σαφήνεια ότι «Αυτή Νοιάζεται».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Μονογυιού έκανε αναφορά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

«Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών και των Κυκλάδων απαιτεί πολιτική αλλαγή. Και ο εκφραστής της πολιτικής αλλαγής είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Νέα Δημοκρατία δεν έρχεται για να αποτελέσει απλά την επόμενη κυβέρνηση, έρχεται για να είναι μια καλή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που θα βάλει τη χώρα στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους. Χρειαζόμαστε πολιτικές που θα απογειώσουν τον τουρισμό μας γιατί είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του τόπου. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας για την Ελλάδα να επιστρέψει η ελπίδα και το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες και πάλι. Στις 7 Ιουλίου γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε το χθες και κοιτάμε το αύριο.

Πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε. Δεν πρέπει να αφήσουμε και πάλι τη χώρα να μπει σε νέες περιπέτειες. Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ν.Δ», τόνισε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων.

«Στηρίχθηκα και στηρίζομαι πάντα στον απλό πολίτη. Σε όλους εσάς που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή με την αγάπη σας. Αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ σαν Κατερίνα Μονογυιού δίνω την καρδιά και την ψυχή μου για τα νησιά μας, όπως το κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Θα το κάνω και την επόμενη μέρα, όποια θέση και αν έχω. Αυτά δεν είναι λόγια είναι δεσμεύσεις που βγαίνουν μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου. Γιατί στην Πολιτική πρέπει να υπάρχει και συναίσθημα και αγάπη για τον πολίτη», είπε ο η Κατερίνα Μονογυιού, η οποία χειροκροτήθηκε από το κοινό, το οποίο της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εκλογική μάχη της Κυριακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.