ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλευτής Λέσβου της ΝΔ: «Σε 20 χρόνια το 30% των κατοίκων της Λέσβου θα είναι Μουσουλμάνοι» – «Θα έχουμε νέα Ροδόπη»

Βουλευτής Λέσβου της ΝΔ: «Σε 20 χρόνια το 30% των κατοίκων της Λέσβου θα είναι Μουσουλμάνοι» – «Θα έχουμε νέα Ροδόπη»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου, διέβλεψε τον κίνδυνο να δημιουργηθεί στη Λέσβο μια νέα Ροδόπη λόγω της αλλοίωσης του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασίου, μίλησε για αλλοίωση του πληθυσμού της Λέσβου σε βάθος 20 ετών, βασιζόμενος στα μαιευτικά στοιχεία της κλινικής που δείχνουν ότι «ο μέσος όρος των γεννήσεων τα τρία τελευταία χρόνια έχει διπλασιαστεί στους μουσουλμάνους έναντι των Ελλήνων και σε 20 χρόνια το 30% θα είναι μουσουλμάνοι, όπου τα αιτήματα από την Τουρκία για τεμένη και αναγνώριση μειονότητας μπορεί να δημιουργήσουν “μία νέα Ροδόπη”», όπως δήλωσε.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί το νησί και τόνισε: «Είναι πάρα πολύ άσχημο, η οικονομία έχει καταρρεύσει, οι tour operators ήδη άρχισαν να ακυρώνουν για την καινούρια σεζόν τις αφίξεις των τουριστών, υπάρχει μία μεγάλη οικονομική δυσπραγία σε όλους τους τομείς, ο κόσμος είναι απελπισμένος, από την άλλη πλευρά υπάρχει και μία ανησυχία γιατί αλλοιώνεται ο πληθυσμός καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκεί να σας πω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πρωινά στοιχεία γιατί τα παίρνω κάθε πρωί, καταγεγραμμένοι επισήμως είναι 16.815 σήμερα μόνο στη Λέσβο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στις 18.500 γιατί είναι πάρα πολλοί στο βοριοδυτικό μέρος του νησιού, διάσπαρτοι σε διάφορα οικήματα και δεν έχουν καταγραφεί εκ των οποίων 14.681 είναι στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της Μόριας, ένα κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 3.500 κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.