ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γεννηματά: Δέκα μήνες από την τραγωδία στο Μάτι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού παραμένουν κενό γράμμα

Γεννηματά: Δέκα μήνες από την τραγωδία στο Μάτι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού παραμένουν κενό γράμμα

H Φώφη Γεννηματά σχολίασε για ακόμα μια φορά τα θλιβερά γεγονότα που στοίχειωσαν το καλοκαίρι του 2018 στο Μάτι.

«Δέκα μήνες μετά την τραγωδία στο Μάτι οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες παραμένουν γράμμα κενό», σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά πριν από λίγη ώρα αφού πραγματοποίησε επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο Χαλάνδρι.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος φαίνεται πως τίποτα δεν έχει βελτιωθεί και διορθωθεί.

«Στο και πέντε, την ώρα της μάχης προσπαθούν να αλλάξουν το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων. Δεν έχουν αξιοποιήσει ούτε τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό, ούτε τους κοινοτικούς πόρους. Οι ίδιες ελλείψεις, οι ίδιες αδυναμίες, τα ίδια προβλήματα», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας ότι «πάλι θα βασιστούμε στο φιλότιμο των ανθρώπων που ρίχνονται στη φωτιά, τους οποίους στηρίζουμε. Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό έστω και τώρα να ενεργοποιηθούν. Όχι άλλα θύματα και καταστροφές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Φώφη Γεννηματά μετά την επίσκεψή της στη Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας περπάτησε με τοπικά στελέχη και τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ στο Χαλάνδρι, Γιώργο Θωμά, στους κεντρικούς δρόμους και την αγορά της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.