ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο παραλήρημα από τον Χρήστο Γιαννούλη για το «μπάρμπεκιου»: «Τραγικά μικρές μειοψηφικές ομάδες»

Νέο παραλήρημα από τον Χρήστο Γιαννούλη για το «μπάρμπεκιου»: «Τραγικά μικρές μειοψηφικές ομάδες»

Με ένα νέο παραληρηματικό του σημερινό άρθρο στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών» συνεχίζει τις προκλήσεις του ο Χρήστος Γιαννούλης.

Και δεν είναι τόσο η επίθεση που εξαπολύει κατά της κυβερνήσεως, η οποία στο τέλος-τέλος την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει. Είναι κυρίως η επίθεση κατά της πλειονότητας του ελληνικού λαού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί όλους τους αντιδράσαντες στις αντικοινωνικές και αντεθνικές δηλώσεις του «τραγικά μικρές μειοψηφικές ομάδες αποφάσισαν να καθορίσουν την καθαρότητα του γένους μας».

Χλευάζει το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» και εκφράζει την ενόχληση για τις «μολότοφ και τις πέτρες στα σπίτια των ανήμπορων γονιών τους (των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών), όπως του Στέργιου Καστόρη στην Κατερίνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γιαννούλης μιλά επιπλέον για «υστερία, αμόκ και στρεβλό πατριωτισμό» και δηλώνει ότι θα βάλει «πλάτη στην προσπάθεια του δημάρχου της Κρύας Βρύσης της Σκύδρας, των Γιαννιτσών και των Βρασνών. Της Καλαμαριάς και της Κατερίνης.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.