ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο «γιος του ανέμου» χάθηκε: Το άδοξο τέλος του πιο γρήγορου πλοίου στην Ελλάδα

Ο «γιος του ανέμου» χάθηκε: Το άδοξο τέλος του πιο γρήγορου πλοίου στην Ελλάδα

Ελάχιστα πράγματα σήμερα θυμίζουν την Ελλάδα των… δοξασμένων χρόνων, με την είσοδο της χώρας στον «σκληρό πυρήνα της Ευρώπης» (βλέπε ΟΝΕ), την κατάκτηση του Euro και την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε που όλη η Ελλάδα περίμενε την Θάνου και τον Κεντέρη (μεταξύ άλλων) σε ακόμη μία προσπάθειά τους να τα βάλουν με τα «τέρατα» του εξωτερικού και να νικήσουν, φουσκώνοντας τα στήθη των πολιτών από «εθνική περηφάνια. Η συνέχεια είναι γνωστή. Και για τους συγκεκριμένους αθλητές, αλλά και για την χώρα. Η δική τους «πτώση» με την μηχανή παραμονές των αγώνων αποδείχθηκε προάγγελος και ισχυρός συμβολισμός για όσα θα ακολουθούσαν στον τόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.