ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Θα εκραγεί γυρίστε πίσω»: Η αναγκαστική προσγείωση του Boeing της Ολυμπιακής λόγω…βόμβας

«Θα εκραγεί γυρίστε πίσω»: Η αναγκαστική προσγείωση του Boeing της Ολυμπιακής λόγω…βόμβας

O πιλότος της πτήσης 864 της Ολυμπιακής Αεροπορίας ακούει προσεκτικά τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Ελληνικού. Τον ενημερώνουν πως ελάχιστα λεπτά πριν κάποιος άγνωστος είχε τηλεφωνήσει, υποστηρίζοντας πως στο αεροσκάφος έχει τοποθετηθεί βόμβα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εδώ κι εμπρός κάθε λεπτό μετράει και οι στιγμές είναι τέτοιες που απαιτείται… ολύμπια ψυχραιμία από τον κυβερνήτης του αεροσκάφους τύπου Boeing 737 της Ο.Α, που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ζήσει κάτι ανάλογο. Η εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Ωνάσης και είχε περάσει στα χέρια του ελληνικού δημοσίου (πριν ιδιωτικοποιηθεί ξανά πριν μερικά χρόνια) είχε ένα σχεδόν αψεγάδιαστο ρεκόρ σε ό,τι αφορούσε θέματα ασφάλειας, καθώς «μετρούσε» ελάχιστα ατυχήματα, ενώ στο παρελθόν δεν είχε αντιμετωπίσει ανάλογα περιστατικά σχετιζόμενα με τρομοκρατική δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.