ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγριο φονικό στο Ηράκλειο Κρήτης – Τσακώθηκε με τον πρώην άνδρα της και τον σκότωσε

Άγριο φονικό στο Ηράκλειο Κρήτης – Τσακώθηκε με τον πρώην άνδρα της και τον σκότωσε

Ενας 54χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από αιματηρή συμπλοκή, κοντά στο Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ και ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, είχε τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο χειρουργείο.

Στο σημείο της συμπλοκής, που είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, έσπευσαν εκτός από το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, δύναμη της Αστυνομίας που πραγματοποίησε έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει το δράστη της επίθεσης στον 54χρονο.

Χρήστες ναρκωτικών το θύμα και η πρώην σύζυγός του
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί δυο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας, ενώ αναζητείται και το αντικείμενο με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 54χρονος. Την ίδια ώρα, όπως υποστηρίζει η τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr η γυναίκα του θύματος φαίνεται να ήταν εκείνη που κρατούσε το μαχαίρι που τραυμάτισε θανάσιμα τον 54χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα όσο και η πρώην σύζυγός του ήταν χρήστες ναρκωτικών, γνωστοί στις διωκτικές αρχές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.