ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: 28χρονος δωρητής οργάνων έδωσε ελπίδα ζωής σε 5 συνανθρώπους μας

Κέρκυρα: 28χρονος δωρητής οργάνων έδωσε ελπίδα ζωής σε 5 συνανθρώπους μας

Ζωή σε πέντε ανθρώπους χάρισε ένας 28χρονος, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση κόμματος, στην εντατική του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά οργάνων και η διαδικασία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου προσήλθαν εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιταλία, για τη μεταφορά της καρδιάς σε λήπτη στην περιοχή του Bergamo, των πνευμόνων σε λήπτη στην περιοχή της Bologna, του ήπατος στη Θεσσαλονίκη και των νεφρών σε λήπτες σε Αθήνα και Ιωάννινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 28χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του πριν λίγες ημέρες και το απόγευμα της Πέμπτης έπεσε σε μη αναστρέψιμη κατάσταση κόμματος. Η οικογένειά του αφού ενημερώθηκε από τους γιατρούς και επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά οργάνων δίνοντας ελπίδα ζωής σε πέντε συνανθρώπους μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.