ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγωδία στη Νιγηρία: Ιερέας μπέρδεψε το πετρέλαιο με αγιασμό και πέθαναν 6 άνθρωποι

Τραγωδία στη Νιγηρία: Ιερέας μπέρδεψε το πετρέλαιο με αγιασμό και πέθαναν 6 άνθρωποι

Ένα συνταρακτικό γεγονός συνέβη στη Νιγηρία, όταν καθολικός Ιερέας μπέρδεψε βαρέλι με πετρέλαιο με αγιασμό! Έξι άνθρωποι βρήκαν το θάνατο, ανάμεσα τους και δύο παιδιά.

Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών δήλωσε, ότι «ο πάστορας πήρε ένα βαρέλι, πιστεύοντας ότι περιείχε νερό, προκειμένου να τελέσει μία βάπτιση, χωρίς να ξέρει, ότι ήταν γεμάτο με πετρέλαιο».

Όταν άνοιξε το βαρέλι και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενο πάνω στον άνδρα που βαπτιζόταν, έπεσε ένα αναμμένο κερί και ξέσπασε φωτιά, με τις φλόγες να τυλίγουν και τον πάστορα και τον άνδρα που βαπτιζόταν.

Η φωτιά όμως πήρε γρήγορα διαστάσεις, εξαιτίας του υλικού και έφθασε σε παρακείμενο αγωγό πετρελαίου, στον οποίο υπήρχε διαρροή, λόγω παλιότερου βανδαλισμού του από κλέφτες με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη.

Πυκνός μαύρος καπνός άρχισε να υψώνεται στα περίχωρα του Λάγος από την πυρκαγιά, την οποία έσπευσαν να σβήσουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, ενώ ο πάστορας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.