Έδινε το παιδί της σε παιδόφιλους με αντάλλαγμα ένα μπουκάλι βότκα (φώτο)

Έδινε το παιδί της σε παιδόφιλους με αντάλλαγμα ένα μπουκάλι βότκα (φώτο)

Ένα κοριτσάκι, ζούσε σαν σύγχρονος «Μόγλης», καθώς η μητέρα του το έδινε σε παιδόφιλους με αντάλλαγμα ένα μπουκάλι βότκα.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Ρωσία, με την μικρή Diana να βιάζεται αλλεπάλληλα από παιδόφιλους με τις… ευλογίες της ίδιας της, της μητέρας!

Το παιδί ζούσε σε κλουβί και κατάφερε να αποδράσει. Το σοκαριστικό είναι πως γυρνούσε στους δρόμους σαν τρομαγμένο ζώο, καθώς πήγαινε στα 4 ενώ μούγκριζε!

Η Diana νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Oryol, μιας πόλης στον ρωσικό βορρά, ενώ η μητέρα έχει άλλα 8 παιδιά, με το άτυχο κορίτσι να είναι το μικρότερο.

«Η μητέρα είναι αλκοολική. Η Diana είναι το 8ο παιδί της. Τα προηγούμενα 7 τα είχε πάρει η Πρόνοια», ανέφεραν πηγές της Αστυνομία.

«Το παιδί κρυβόταν από την μητέρα με κάθε τρόπο, ώστε να μην το πάρουν. Το κρατούσε σε κλουβί στο σπίτι, ενώ αν έπρεπε να φύγει το έβαζε μέσα σε μια τσάντα με ρόδες. Το παιδί ήταν σεξουαλική σκλάβα για ένα μπουκάλι βότκα», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η μητέρα της Diana, Madina, βρίσκεται φυσικά υπό κράτηση ενώ αναμένεται να νοσηλευτεί και εκείνη τις επόμενες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία αναζητά τους άνδρες που ασελγούσαν στο μικρό κορίτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.