ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 28/6: Ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα

Αστρολογικές προβλέψεις 28/6: Ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα

Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα…

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους ανυπόμονους Κριούς, σήμερα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα σας κάνουν να κερδίσετε οικονομικά, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο να βρεθείτε σε καλύτερη θέση. Η Σελήνη βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Ταύρου και βοηθά τα αποκτήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε πολλές δυνατότητες να αναπτύξετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε ανανεωτικές κινήσεις σε ότι επιθυμείτε. Το πέρασμά της από τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανού, θα καλύψει τις ανασφάλειες σας με αυθόρμητες ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα είναι γρήγορα και οι εξελίξεις δεν θα αργούν να συμβούν. Ο Ερμής πλέον στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας κάνει να αναζητάτε την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων και να προγραμματίζετε ένα ταξίδι αναψυχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καταστάσεις θα σας κάνουν να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και με τους ανθρώπους που έχουν σχέση με αυτό τον τομέα. Μην εμπιστευτείτε κάποιο πρόσωπο, που θα θελήσει να σας κάνει μία εξυπηρέτηση, που μάλλον κοιτά το δικό του όφελος.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα βρείτε πολλές ευκαιρίες να αποδράσετε από την ρουτίνα και να κάνετε συζητήσεις που μάλλον θα σας ευνοήσουν, αν δεν θελήσετε να επιβάλετε στους άλλους την δική σας άποψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, όπου σας κάνει περισσότερο ευάλωτους στα λόγια των άλλων. Μπορεί επίσης να ακούσετε κάποια λόγια που σας αφορούν, μην δώσετε σημασία στις κακοήθειες κάποιων.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θέλετε να ασχοληθείτε με την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και με την περιουσία που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα. Οι σχέσεις σας θα έχουν εντάσεις, λόγο κάποιων οικονομικών συμφερόντων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θα χαρακτηρίζονται από πολλές συναντήσεις και συμφωνίες. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, είναι ένδειξη, ότι οι σχέσεις σας θα σας απορροφήσουν πάρα πολύ ενέργεια και χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με μεγάλη ευκολία και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει κάποια επαγγελματικά μηνύματα εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, σας στέλνει θετική ενέργεια σε κάθε νέο σας ξεκίνημα. Θα έχετε μία ευνοϊκή στροφή της τύχης και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ένα συναισθηματικό σας θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είστε αρκετά [ανοικτοί] σε νέες ιδέες και επαγγελματικές προτάσεις. Βέβαια θα υπάρξουν και άτομα, που θα σας επηρεάσουν στην συναισθηματική σας ζωή και αυτό θα είναι η παραφωνία της μέρας που πρέπει να προσέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με διάθεση να κάνετε κάποιες μικρές ή μεγάλες μετακινήσεις, ξεκινά η μέρα σας. Θα έχετε πολλά να κερδίσετε αν δεν ανοίξετε με ευκολία τα χαρτιά σας και δεν κάνετε ανακοινώσεις σε σημαντικά θέματα που σας αφορούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.