ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αστρολογικές προβλέψεις 23/7: Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Λέοντα…

Αστρολογικές προβλέψεις 23/7: Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Λέοντα…

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Λέοντα, όπου ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει, κυρίως από τα ζώδια της φωτιάς.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία πύρινη διάθεση, εφόσον και ο Ήλιος θα περάσει στο συγγενικό με το δικό σας ζώδιο του Λέοντα. Οι σκέψεις σας και οι πράξεις σας θα γίνονται γρήγορα και θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, πολλά πράγματα που θα συμβούν σήμερα, ίσως να μην θελήσετε να τα κάνετε γνωστά, αλλά θα έχετε συμμαχία ακόμη και παρασκηνιακή. Φροντίστε να κάνετε αυτό που θέλετε, όχι απαραίτητα που αρέσει στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε αρκετά καλή διάθεση, στο να αναλάβετε κάποιες νέες υποθέσεις, να βρείτε τον τρόπο να τις φέρετε εις πέρας και να ανταμώσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποια μετακίνηση σας, θα σας φέρει χαρά μέσα από τα πρόσωπα που θα συναντήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, βάζοντας προτεραιότητα τα επαγγελματικά σας, αλλά και τη οικονομική σας διαχείριση. Ένα καλό νέο που αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος σήμερα στο δικό σας ζώδιο, ξεκινά την περίοδο των γενέθλιων σας. Μπορεί να υπάρξει μία σημαντική απόφαση, που θα σας κάνει πάρα πολύ καλό, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες σήμερα να πάνε χαμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει άπω σήμερα και για ένα περίπου μήνα, η τάση να αναλύετε περισσότερο τα πράγματα και να ψάχνετε λύσεις μέσα από τα πιο δύσκολα θέματα. Οι προκλήσεις θα σας δώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο ενεργούς πάνω στις προσωπικές σας επιλογές. Θα βρείτε τρόπους να λύσετε κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές των άλλων προς εσάς και θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος από σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και τα ευχάριστα γεγονότα δεν θα πάψουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Βέβαια μην γίνεστε άκαμπτοι με ένα προσωπικό θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πάρετε μία ανάσα σε θέματα που σας απασχολούν έντονα. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει αρκετή ικανοποίηση, ακόμη και αν αυτή περάσει από δύσκολους δρόμους. Ίσως να συναντήσετε σήμερα κάποιο πρόσωπο πολύ ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα από τον Κριό, θα σας δώσει αρκετή ενέργεια, βάζοντας νέες οικογενειακές υποθέσεις σε εγρήγορση. Μην αμφιβάλετε για τα συναισθήματα αγαπημένων σας προσώπων και φροντίστε να είστε περισσότερο ενεργοί με επαγγελματικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο ενεργούς με τις σχέσεις σας και με την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε κάποιες παλιές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σελήνη σήμερα στον τομέα των οικονομικών σας, σας κάνει δραστήριους σε ότι αφορά αγορές και διαχείριση των χρημάτων σας. Πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.