ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 7/11: Σήμερα η λογική παραμερίζεται και τα συναισθήματα είναι στην εξουσία

Αστρολογικές προβλέψεις 7/11: Σήμερα η λογική παραμερίζεται και τα συναισθήματα είναι στην εξουσία

Σήμερα η λογική παραμερίζεται και τα συναισθήματα είναι στην εξουσία.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η διαίσθηση σας θα είναι πολύ έντονη σε κάθε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το να είστε ήρεμοι και χαλαροί με τις καταστάσεις, θα σας βοηθήσει αρκετά σε ότι και να έχετε να αντιμετωπίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν σε κάθε σας επιδίωξη σας. Μία πολύ θετική μέρα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με συναισθήματα και λόγια που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές για να ανεβείτε την κοινωνική κλίμακα και να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Θα πετύχετε αρκετούς στόχους, εφόσον θα τους βάλετε σε εφαρμογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά ζητήματα που πολύ πιθανόν να αφορούν κάποιες μετακινήσεις σας, ή μία πνευματική ή νομική υπόθεση. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε κάθε θέμα σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχεις πάρα πολλά να κάνεις και να πεις, για καταστάσεις που τα οικονομικά θα περιπλέκονται με τον έναν ή άλλο τρόπο. Τα συναισθήματα θα είναι πολύ βαθιά και ίσως πάρετε αποφάσεις μέσα από συναισθηματική φόρτιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα υπάρξει και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βάζοντας σε περίπλοκες σκέψεις το μυαλό σας. Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, ακόμη και αν έχετε δείγματα αφοσίωσης.

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσετε την μέρα σας, κάνοντας κάποιες πολύ καλές οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε χωρίς προβλήματα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να φροντίσετε τους δικούς σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναπτύξετε μία συναισθηματική σχέση με πρόσωπο που γνωρίζετε από παλιά. Φροντίστε να μην αφήσετε τους άλλους χωρίς να καταλάβουν τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναισθηματικές σας ανάγκες σήμερα θα είναι μεγάλες, εφόσον θα έρθετε πολύ κοντά με πρόσωπο που νιώθετε ψυχική συγγένεια. Μην αφήσετε επίσης τίποτα στην τύχη, όταν μάλιστα αφορά την επαγγελματική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές σας σήμερα και η επικοινωνία σας, θα είναι πολύ γόνιμες και θα σας γεμίσουν με ικανοποίηση, όταν θα υπάρξουν και από άλλα πρόσωπα προς εσάς, καλή διάθεση και ξεκάθαρη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματα σας θα ρέουν χωρίς να υπάρχουν εμπόδια και έτσι η μέρα σας θα είναι ευχάριστη και σίγουρα πολύ εποικοδομητική. Ίσως επίσης να κερδίσετε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ όμορφη και συναισθηματικά ολοκληρωμένη θα είναι η μέρα σας. Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει μία γεύση από χαρά, που τις τελευταίες μέρες είχατε στερηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.