ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Κάνω ότι γουστάρω…»: Χαμός στην Εκάλη – Ο καυγάς της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα

«Κάνω ότι γουστάρω…»: Χαμός στην Εκάλη – Ο καυγάς της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας είναι ένα από τα σπάνια ζευγάρια της ελληνικής showbiz, οι οποίο συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις και μετά τον χωρισμό τους!

Το ζευγάρι έβαλε τίτλους τέλους στον γάμο του το 2016, ωστόσο για χάρη του γιου του, του μικρού Ανδρέα, αλλά και γιατί συνεχίζει να αγαπάει ο ένας τον άλλον έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις! Τόσο άριστες που οι επισκέψεις του Νίκου Καρβέλα στο σπίτι στην Εκάλη, όπου μένει η παρουσιάστρια με τον γιο τους, είναι κάτι παραπάνω από συχνές!

Στην τελευταία του επίσκεψη όμως η κατάσταση ξέφυγε! Ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται πως έκανε παρατήση στην Αννίτα Πάνια για τις εξόδους της, παραμελόντας τον γιο του, με τον μουσικοσυνθέτη να της ζητάει εξηγήσεις! Τότε η Αννίτα Πάνια ξέφυγε και είπε… πολλά!

«Κουμάντο στις @@@@ σου», «κάνω ότι γουστάρω», και άλλες τέτοιες εκφράσεις ακούστηκαν από την παρουσιάστρια με τους γείτονες να αναφέρουν πως δεν είχαν ξαναδεί ποτέ το ζευγάρι σε τέτοια ένταση! Ωστόσο ο καυγάς ήταν στιγμιαίος και ξεχάστηκε αμέσως και από τους δύο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε ο Νίκος Καρβέλας γνωρίζει πολύ καλά πως η Αννίτα Πάνια δεν θα έβαζε τίποτα παραπάνω από τον γιο τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.