H συνταγή του πρίγκιπα Χάρι για τραγανό μπέικον

H συνταγή του πρίγκιπα Χάρι για τραγανό μπέικον

Η αγάπη της Μέγκαν Μαρκλ για τη μαγειρική είναι γνωστή. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί όμως είναι ότι και ο πρίγκιπας Χάρι έχει τα δικά του μαγειρικά tips.

Ο πρώην βασιλικός σεφ Darren McGrady, που είχε δηλώσει ότι προσπάθησε πολύ μέχρι να μάθει τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι να φάνε λαχανικά, είπε ότι και ο ίδιος είχε μάθει ένα μαγειρικό κόλπο από τον Χάρι και μάλιστα, όταν αυτός ήταν μόλις 8 ετών. Για την ακρίβεια, ο Χάρι του έμαθε πώς να φτιάχνει πραγματικά τραγανό μπέικον.

Η συνταγή του; Απλούστατη! Απλά πρέπει πρώτα το μπέικον να ψηθεί στο γκριλ και μετά να μπει για 1 λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων, τυλιγμένο με χαρτί κουζίνας. Όπως δήλωσε ο σεφ στην αρχή του είχε φανεί παράξενο, αλλά όταν το δοκίμασε είδε ότι το κόλπο πραγματικά λειτουργεί.

Για να πούμε την αλήθεια βέβαια, ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν κανένας «σεφ από κούνια», που σκέφτηκε μόνος του την τεχνική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αποκάλυψε ο McGrady το συγκεκριμένο tip το ξεσήκωσε ο 8χρονος τότε Χάρι μετά από ένα οικογενειακό ταξίδι της βασιλικής οικογένειας στην Disney στην Αμερική. Σε κάθε περίπτωση εμείς σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε την τεχνική του, γιατί σε ποιον δεν αρέσει το τραγανό μπέικον;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.