ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πώς θα απαλλαγείς από το άγχος με ένα φύλλο δάφνης (βίντεο)

Πώς θα απαλλαγείς από το άγχος με ένα φύλλο δάφνης (βίντεο)

Μήπως έχεις κουραστεί πέρα από σωματικά και ψυχικά; Είναι λογικό την σύγχρονη εποχή να αισθάνεσαι πιεσμένος και να είσαι σίγουρος, πως δεν είσαι μόνος.

Όλοι ξέρουμε όμως πως αυτό δεν κάνει καλό στην υγεία μας και πρέπει άμεσα να πούμε στον κόσμο γύρω μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους να χαλαρώσουμε. Με ένα φύλλο δάφνης, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, θα το καταφέρεις.

Δες τον τρόπο:

H δάφνη έχει χαλαρωτικές ιδιότητες. Αυτό ίσως το ήξερες, αλλά αυτό που ακολουθεί όχι.

Ο πρώτος που το κατάλαβε, ήταν ο Ρώσος επιστήμονας με το όνομα Gennady Malakhoc διαπίστωσε πως με τη δάφνη μπορείς να χαλαρώσεις.

Ο τρόπος;

Πάρε ένα ξερό φύλλο δάφνης. Μετά πήγαινε στο δωμάτιο που συνήθως ξεκουράζεσαι και… κάψε το φύλλο της δάφνης.

Τι θα γίνει;

Όταν γυρίσεις πίσω σε αυτό το δωμάτιο θα καταλάβεις και εσύ ο ίδιος πως θα χαλαρώσεις.

Εδώ σας δίνουμε και κάποιους άλλους τρόπους για να χαλαρώσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.