ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστικό τέλος για το Survivor – Πότε σταματά η προβολή του;

Οριστικό τέλος για το Survivor – Πότε σταματά η προβολή του;

Νέοι παίκτες, αναπροσαρμογή ομάδων, έρωτες, ίντριγκες… τα νούμερα του παιχνιδιού επιβίωσης δεν λένε να ανέβουν με κανέναν τρόπο

Στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί έντονος προβληματισμός για το Survivor, το οποίο παρά τις προσπάθειες έρχεται τελευταίο στην τηλεθέαση.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει γυρίσει την πλάτη στο ριάλιτι επιβίωσης αφού την Τετάρτη, το τηλεπαιχνίδι ήταν τελευταίο στην τηλεθέαση αγγίζοντας μετά βίας το 11,6%. Οι τηλεθεατές προτιμούν το MasterChef στο Star, το οποίο και σαρώνει στα νούμερα.

Στο στόχαστρο της διοίκησης του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Τούρκος παραγωγός υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει την τηλεθέαση ώστε να έρθουν και χρήματα στο σταθμό και να βελτιωθεί η χασούρα. Ωστόσο, η κατάσταση είναι απογοητευτική. Η Δαλάκα και ο Ογκουνσότο που μπήκαν στο παιχνίδι ανέβασαν για λίγο τα νούμερα, όμως, φαίνεται πως οι τηλεθεατές δεν πείθονται από το προϊόν.

Για τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, το Survivor αποτελεί το μόνιμο σχεδόν αντικείμενο συζήτησης. Το κόστος παραγωγής είναι δυσβάσταχτο για το κανάλι και η… χασούρα από την χαμηλή τηλεθέαση τεράστια.

Τι θα κάνει λοιπόν το κανάλι του Φαλήρου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΣΚΑΙ είχε στείλει τελεσίγραφο στον Ατζούν Ιλίτζαλι πως αν δεν καταφέρει να ανεβάσει την τηλεθέαση και να φέρει κέρδη στο σταθμό, τότε το ριάλιτι θα κοπεί, ο Ατζούν βέβαια είχε υποσχεθεί πως θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα, ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό δεν δείχνει να συγκινείται. Αυτή τη στιγμή το κρατάνε μόνο για το… γόητρο, ωστόσο, μετά το Πάσχα οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.