ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το X-Factor ξεκινά τις οντισιόν σε όλη τη χώρα – Πότε θα το δούμε στην τηλεόραση (βίντεο)

Το X-Factor ξεκινά τις οντισιόν σε όλη τη χώρα – Πότε θα το δούμε στην τηλεόραση (βίντεο)

Ζεσταίνονται ξανά οι μηχανές του X-Factor που θα επιστρέψει, έστω και με κάποια καθυστέρηση, στη συχνότητα του OPEN.

Το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου έγιναν τα γυρίσματα για το τρέιλερ του Χ-Factor, του κορυφαίου μουσικού talent show παγκοσμίως, που τελικά θα κάνει πρεμιέρα στο OPEN το φθινόπωρο. Οι κριτές του X-Factor, Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Χρήστος Μάστορας συμμετέχουν στα γυρίσματα με το κόνσπετ του τρέιλερ να κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Την ίδια ώρα, ο Αρης Μακρής βρέθηκε στο αεροδρόμιο από όπου ταξίδεψε για την Κύπρο. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη στην Κύπρο με τον Άρη Μακρή, παρουσιαστή των backstage, να βρίσκεται εκεί για να φέρει τους Κυπρίους υποψηφίους στις οντισιόν της Αθήνας.

Το Grand Opening του X-Factor στην Αθήνα

Στις 21 Μαΐου αναμένεται το Grand Opening στην Αθήνα, η μεγάλη έναρξη των οντισιόν του Χ Factor, με δυνατότητα συμμετοχής του κοινού, που μπορεί έτσι να δει από κοντά τα γυρίσματα και τα νέα ταλέντα πριν αυτά βγουν στον αέρα του OPEN.

«Για μένα είναι το ωραιότερο. Εχει μια άλλη γλύκα από τα υπόλοιπα» λέει στο backstage των γυρισμάτων ο Γιώργος Θεοφάνους, ο μόνος από τους παλαίμαχους του X-Factor που θα επιστρέψει στο στούντιο του διεθνούς κόνσεπτ.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, έχω πολύ μεγάλη αγωνία, θέλω να ξεκινήσουμε και χαίρομαι πάρα πολύ» είπε η Μελίνα Ασλανίδου που δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι για το τρέιλερ που ετοιμάζουν οι κριτές του X-Factor.

Ενθουσιασμένος ο Χρήστος Μάστορας για το X-Factor

«Θα περάσουμε όμορφα», δήλωσε από την πλευρά του ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, που είπε για πρώτη φορά το «ΝΑΙ» σε ένα παρόμοιο τηλεπαιχνίδι.

«Αγχωμένος και ενθουσιασμένος» δήλωσε ο Χρήστος από το συγκρότημα Melisses που θα βρίσκεται και πάλι σε θέση κριτή, μετά την συμμετοχή του στο Rising Star.

Ο Αρης Μακρής την ίδια ώρα βρέθηκε στο αεροδρόμιο, καθώς θα αναλάβει το scouting για Κύπριους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην φάση των οντισιόν του X-Factor. «Ο ρόλος μου είναι παρουσιαστής backstage» εξήγησε ο τραγουδιστής που αναλαμβάνει επίσης έναν νέο ρόλο, στον οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα.

Η ματαίωση της πρεμιέρας του X-Factor για το φθινόπωρο

Το X-Factor είχε βγάλει στον αέρα τα πρώτα τρέιλερ που καλούσαν σε συμμετοχή από τα Χριστούγεννα, με το κανάλι να σκοπεύει να το ρίξει στην αρένα της τηλεθέασης αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, στο OPEN αποφάσισαν να κρατήσουν το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.

Δεδομένου πως τα περισσότερα νέα προγράμματα του καναλιού δεν έδειξαν να κερδίζουν το τηλεοπτικό κοινό από πλευράς τηλεθέασης, οι υπεύθυνοι του σταθμού έκριναν πως πρέπει να προετοιμαστούν καλύτερα για το μεγάλο όπλο τους, το X-Factor, στο οποίο παρουσιάστρια θα είναι η Δέσποινα Βανδή. Ετσι, τo Χ-Factor αναμένεται το φθινόπωρο στο OPEN.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.