ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

GNTM: Ποζάρει «α λα Μέγκι Ντρίο» – Η Άννα Μαρία την έκανε έξαλλη (βίντεο)

GNTM: Ποζάρει «α λα Μέγκι Ντρίο» – Η Άννα Μαρία την έκανε έξαλλη (βίντεο)

Με αναφορές στην ανεπανάληπτη Μέγκι Ντρίο σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη δοκιμασία της Άννας Μαρίας στο GNTM 2.

Τα κορίτσια του GNTM πέρασαν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αφού αναζήτησε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, διάλεξε μαζί της το outlook με το οποίο εκείνη πόζαρε στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

Όταν ήρθε η σειρά της Άννας Μαρίας να πάρει τη θέση της στη στοά, με το φόρεμα που διάλεξε για εκείνη η σχεδιάστριά της, οι απαντήσεις της παίκτριας του GNTM έβγαλαν «απ’ τα ρούχα τους» Ζενεβιέβ και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Άννα Μαρία δεν μπορούσε να θυμηθεί το brand του ρούχου που είχε φορέσει. «Ποιο σχεδιαστή αγάπη μου φοράς, θες να με τρελάνεις;» της είπε πρώτη η Ζενεβιέβ για να συνεχίσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άννα Μαρία, ώρες σπίτι πέρασες από casting, ήμασταν μαζί με τη σχεδιάστρια και τη βοηθό της, το λάτρεψες, ήθελες να το αγοράσεις και δεν θυμάσαι το όνομα του brand;».

Βίντεο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «κοπιάρει» Μέγκι Ντρίο

Η Παίκτρια του GNTM επέμεινε πως η μάρκα του ρούχου ονομάζεται Celestiva. «Celestiva σε ποιο ουράνιο και τόξο που λέει και μια παλιά μας γνώριμη;» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνοντας σαφέστατη αναφορά στην αλησμόνητη ατάκα της Μέγκι Ντρίο. Το αστείο βέβαια είναι πως μετά τη φωτογράφηση, η κριτής του GNTM ρώτησε και πάλι την Άννα Μαρία, η οποία έδωσε και πάλι λάθος απάντηση.

Κάθε κορίτσι στην δοκιμασία της Τρίτης, διάλεξε τη λήψη από τη οποία θα κρινόταν, πλην μιας διαγωνιζόμενης, της οποίας η τύχη αφήνεται στην κρίση της Μαρίας, που είχε το στρατηγικό αβαντάζ από την τελευταία φωτογράφιση.

Στην πρώτη σεζόν του GNTM, η Μέγκι Ντρίο και τα μαργαριτάρια της είχαν σαρώσει το ελληνικό ίντερνετ. Ποιος θα ξεχάσει το αμίμητο «σε ποιο ουράνιο και τόξο» ή η «μπήχη» που έπρεπε να είναι ψηλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.