GNTM: Νέα αποχώρηση στο παιχνίδι – Ποια παίκτρια έφυγε από το σπίτι; (βίντεο)

GNTM: Νέα αποχώρηση στο παιχνίδι – Ποια παίκτρια έφυγε από το σπίτι; (βίντεο)

Τα 12 υποψήφια top models είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μέρα χαλάρωσης, που ξημέρωσε στο σπίτι του GNTM και αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι, καθώς ανακάλυψαν μια παραλλαγή του κλασικού «Μάντεψε ποιος» σε… GNTM εκδοχή.

Το διάλειμμα για διασκέδαση δεν κράτησε για πολύ αφού ξημερώματα της επόμενης μέρας τα μοντέλα βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης.

Αυτή τη φορά, τα κορίτσια έπρεπε να περάσουν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αναζητούσε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

Κάθε κορίτσι διάλεγε τη λήψη από τη οποία θα κρινόταν, πλην μιας διαγωνιζόμενης, της Κάτιας Ταραμπάνκο, της οποίας η τύχη αφέθηκε στην κρίση της Μαρίας, που είχε το στρατηγικό αβαντάζ από την τελευταία φωτογράφιση.

Στο πλατό, οι κριτές έπρεπε να διακρίνουν ποιο μοντέλο εκπροσώπησε επάξια το δικό της brand.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.