GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Έγινε ο ημιτελικός στο Μιλάνο (φωτο)

GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Έγινε ο ημιτελικός στο Μιλάνο (φωτο)

Ο καιρός που θα μάθουμε τη μεγάλη νικήτρια του GNTM 2, πλησιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ημιτελικός του ριάλιτι μόδας έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Μιλάνο. Εκεί φυσικά είχαν ταξιδέψει και οι κριτές του παιχνιδιού, οι οποίοι επέστρεψαν και έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τους περίμεναν.

GNTM 2: Ποιες κοπέλες έφτασαν στην τελική τριάδα

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε σχετικά με το GNTM 2: «Όλα καλά, περάσαμε τέλεια! Τι γίνεται παιδιά; Σας είπα, περάσαμε τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ» ενώ απέφυγε τις ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Snik, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός στο Μιλάνο.

Από την πλευρά του, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης, αποκάλυψε ότι όντως πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του GNTM 2 και ότι έχουν ήδη φθάσει στην τριάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Οι κοπέλες που έχει ακουστεί ότι έφτασαν στην πεντάδα είναι η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Χαρά Παππά και η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Από αυτές, λέγεται ότι δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν η σύντροφος του Μπουράκ Χακί, Χαρά Παππά και η αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.