Νόμος Κατσέλη: Θα ισχύει και το 2019

Νόμος Κατσέλη: Θα ισχύει και το 2019

Το μήνυμα πως ο Νόμος Κατσέλη θα ισχύσει και το 2019, ακόμα και εάν υπάρξουν αλλαγές ως προς τα κριτήρια ένταξης εξέπεμψε χθες, Πέμπτη, σε σχετική εκδήλωση ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως οι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να καταθέτουν αιτήσεις για ένταξη στον νόμο Κατσέλη και μετά την 1η Ιανουαρίου 2019.

Πρακτικά το μήνυμα που εξέπεμψε είναι «συνεχίστε να υποβάλλεται αιτήσεις και θα σας πούμε σύντομα τι θα αλλάξει».

Σύμφωνα με τον Κουρμούση η κυβέρνηση βρίσκεται σε μία ανοικτή διαπραγμάτευση για το πλαίσιο προστασίας των πιο αδύναμων και σύντομα αναμένεται από τους αρμόδιους υπουργούς να γίνουν ανακοινώσεις.

Η υπό εξέλιξη συζήτηση αφορά τα όρια ένταξης στον νόμο, με τους εκπροσώπους των θεσμών να υποστηρίζουν ότι η κρίση πέρασε και ότι τον νόμο Κατσέλη εκμεταλλεύονται όσοι δεν το έχουν ανάγκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση από την πλευρά της απαντά ότι μπορεί η κρίση να πέρασε, η ανεργία όμως παραμένει υψηλή και το ΑΕΠ σε χαμηλά επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.