ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Kτηματολόγιο: Νέα παράταση για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας – Δείτε ποιους αφορά (φωτο)

Kτηματολόγιο: Νέα παράταση για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας – Δείτε ποιους αφορά (φωτο)

Μια ακόμη παράταση για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας, αυτή τη φορά για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που κατοικούν στο εξωτερικό, ανακοίνωσε το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Κτηματολογίου «παρατείνεται κατά τρεις μήνες η προθεσμία υποβολής δήλωσης μόνο για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο».

Η απόφαση αφορά τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε όλες, ανεξαιρέτως, της περιοχές της χώρας, για τις οποίες είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας.

Στους δυο παρακάτω πίνακες του Ελληνικού Κτηματολογίου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι περιοχές για τις οποίες δίδεται παράταση, στους κατοίκους εξωτερικού:

Κτηματολόγιο: Εξάμηνη παράταση – εξπρές από το υπουργείο Περιβάλλοντος
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο ΥΠΕΝ Γιώργος Σταθάκης έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσαν 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία δίδεται η δυνατότητα στον υπουργό Περιβάλλοντος να χορηγεί παράταση έως και έξι μηνών για την υποβολή δικαιολογητικών όσον αφορά το Κτηματολόγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση ελήφθη λόγω «της δυσκολίας των πολιτών να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.