ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το «μυστικό» που «κρύβει» το Πόρτο Ράφτη (φώτο)

Το «μυστικό» που «κρύβει» το Πόρτο Ράφτη (φώτο)

Ακούει στο όνομα Ερωτοσπηλιά! Και μόνο από το όνομά της καταλαβαίνετε πως εδώ, αν μη τι άλλο θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα!

Πασίγνωστη σε όσους κάνουν διακοπές στην περιοχή και όχι μόνο, καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη, μικρή παραλία με άμμο και γαλάζια νερά που προσφέρεται και για παραθαλάσσια αθλήματα.

Η μικρή αμμουδερή και με βράχια και σπηλιές παραλία Ερωτοσπηλιά, στο εσωτερικό ενός μικρού ορμίσκου ένα χιλιόμετρο βορειοδυτικά από τον παραθεριστικό οικισμό του Πόρτο Ράφτη, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 9 χιλιόμετρα ανατολικά από το Μαρκόπουλο στο οποίο και ανήκει διοικητικά και 36 περίπου ανατολικά από το κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για μια παραλία, όπως αναφέρει το metafysika, προφυλαγμένη από τους δυνατούς βοριάδες του καλοκαιριού (μελτέμια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.