ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό λόγω τροχαίου – Δείτε το χάρτη

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό λόγω τροχαίου – Δείτε το χάρτη

Μεγάλο μποτιλιάρισμα με ουρές χιλιομέτρων επικρατεί εδώ και λίγη στην άνοδο του Κηφισού λόγω τροχαίου, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν ακινητοποιημένα από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια (παλιά Renault).

Το τροχαίο σημειώθηκε στην άνοδο του Κηφισού, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας (παλιά Renault).

Οι ανασχέσεις ξεκινούν λίγο μετά τη Λεωφόρο Αθηνών και ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο βρίσκεται περιπολικό και αναμένεται η απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.