ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγκίστρι: Ένας μικρός πράσινος παράδεισος με όμορφες παραλίες

Αγκίστρι: Ένας μικρός πράσινος παράδεισος με όμορφες παραλίες

Το Αγκίστρι είναι το μικρότερο νησί του Αργοσαρωνικού με έκταση 14 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι ένας μικρός πράσινος παράδεισος σε πολύ μικρή απόσταση από την Αττική, 22 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.

Το Αγκίστρι περιμετρικά αποτελείται από πολλούς μικρούς όρμους και απάνεμους κολπίσκους με καταγάλανα νερά, που σχηματίζουν όμορφες παραλίες. Οι παραλίες στο Αγκίστρι έχουν σαν χαρακτηριστικό τα ήρεμα νερά και το καταπράσινο φόντο. Στις περισσότερες παραλίες στο Αγκίστρι τα πεύκα φτάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Το νησί Αγκίστρι είναι μικρό με λίγες αλλά ειδυλλιακές παραλίες. Δείτε όλες τις παραλίες στο Αγκίστρι όπως της περιγράφει η ταξιδιωτική ιστοσελίδα TravelPass.gr.

Δραγονέρα

Η παραλία Δραγονέρα είναι μια όμορφη ακτή με βότσαλο μπροστά από έναν καταπράσινο λόφο γεμάτο πεύκα. Είναι ήπια οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Υπάρχει μια καντίνα για τα βασικά. Η πρόσβαση είναι εύκολη με μεταφορικό μέσο ή το τοπικό λεωφορείο.

Μεγαλοχώρι

Το Μεγαλοχώρι έχει δύο παραλίες με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά που χωρίζονται από το λιμανάκι του οικισμού. Η δημοφιλέστερη και πιο οργανωμένη βρίσκεται στα δεξιά του λιμανιού και προσφέρει ομπρέλες και ξαπλώστρες όπως και καταστήματα καφέ και εστίασης.

Σκάλα

Η παραλία της Σκάλας είναι αμμουδερή με αβαθή νερά και η πιο εύκολη στην πρόσβαση καθώς βρίσκεται δίπλα από το λιμάνι που καταπλέουν τα πλοία από Πειραιά και Αίγινα. Είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και καταστήματα και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις υπόλοιπες παραλίες στο Αγκίστρι στο TravelPass.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.